Comfort Smack Snout – 11 měsíců

Kontakt: https://www.facebook.com/iva.podholova

Hledáme nový domov pro náš odchov – pejska jménem Comfort Smack Snout, je po geneticky testovaných rodičích (PLL, SCA, LOA), dále mají vyšetření očí a pately.
Forty se do naší chovatelské stanice vrátil zpět po změně životní situace v původní rodině. Je to odrostlé 11 měsíční štěně, co má energie na rozdávání a nikdy nekončící úsměv❤️🍀. Miluje lidi všeho věku, s dětmi si vydrží hrát neskutečně dlouho, zároveň je velice opatrný, aby nekousl. Nosí míčky, přetahuje se, rychle se učí vše nové, baví ho triky. Je absolutně nekonfliktní s ostatními psy, u nás zapadl do 6ti členné smečky během jednoho dne. Je velmi hodný, milující a obrovský mazel.

Forty nebyl nijak cvičen ani příliš vychováván, některé věci jsou pro něj nové, ale veškeré dění a informace vstřebává extrémně rychle.

Má základní hygienické návyky, doma neničí, je zvyklý v ohrádce i na volno. Díky své tělesné konstituci a pravé terieří povaze bude vhodný i na psí sporty (agility, flyball, puller, frisbee, canicross atd.). Bude neúnavným a vděčným parťákem pro jakoukoliv činnost se svým pánem. Dokáže se samozřejmě i parádně válet na gauči a v peřinách ☺️.

Fortymu hledáme domov pouze jako mazlíčkovi (již vykastrován), u lidí, kteří ho budou nadevše milovat a mít ho jako parťáka ke všem společným aktivitám.

Více informací, foto a videí v SZ 😉 Kontakt: https://www.facebook.com/iva.podholova