LIKE A SUN – A – odběr od konce října 2020

Chovateľská stanica LIKE A SUN ponúka na predaj hladkosrsté šteniatko – psíka JRT s rodokmeňom (biely s hnedými znakmi). Odber možný koncom 10/2020.
Rodokmeň šteniatka k nahliadnutiu: http://ingrus.net/russell/en/testmating/17418/26785
Matka: AMY ELFIE SPYTINOWA (SK, import CZ), hladkosrstá s hustou podsadou
Otec: CHEF PYLADES (CZ) CHS PYLADES (CZ), hladkosrstý s hustou podsadou
Bližšie informácie o otcovi šteniatka nájdete aj na web stránke chovateľskej stanice PYLADES: http://pylades.cz/chef.php
Obaja rodičia sú zdraví, sú vyrovnanej, veselej „slniečkovej“ povahy :), priateľskí, inteligentní, učia sa veľmi rýchlo.
Šteniatko bude ku dňu odberu veterinárne ošetrené, začipované, s medzinárodným pet pasom, socializované, so základným štartovacím balíčkom pre šteniatko. Chovateľský servis samozrejmosťou po celý život šteniatka/psíka.
Ďalšie informácie pre potenciálnych záujemcov, ktorí by chceli dať milujúci domov „LIKE A SUN“ šteniatku nájdete na fb konte https://www.facebook.com/likeasun.cernak
V prípade ďalších informácií ma prosím kontaktujte telefonicky na tel.č.+421 903 665 040, cez messenger, alebo na e-mailovej adrese lucy.stefa@gmail.com.
Vzhľadom na epidemiologickú situáciu vo svete je možné dohodnúť sa ohľadne odberu šteniatok a prísť na dohodnutý hraničný prechod.